Folders

Een folder

Een folder of vouwblad is drukwerk dat bestaat uit één blad dat een of meer malen is gevouwen, of meerdere bladen die eenmaal zijn gevouwen. Folder stamt uit het engelse woord ‘to fold’, wat betekend ‘vouwen’. Bij een folder is het dan ook mogelijk om vier, zes of achter kanten te bedrukken. U heeft dus de mogelijkheid om uw klanten meer informatie te geven over een bepaald onderwerp. Hoewel de folder vaak in verwarring wordt gebracht met de flyer, kunt u de folder herkennen aan zijn gevouwen vorm.

Folders & 3 luik folders

Bij Gratisvormgeving kunt u kiezen uit de ‘gewone’ folder of de 3 luik folder!

Levering

Gratisvormgeving beschikt over eigen bedrijfswagens waardoor uw bestelling persoonlijk bij u afgeleverd kan worden wanneer u dat wilt. Dit wordt onderling gecommuniceerd, zodat u altijd bij aflevering aanwezig bent! Ook kunnen wij gebruik maken van postbedrijven zoals, PostNL, DPD, DHL en dergelijke. Gratisvormgeving is dan ook een drukkerij voor België & Duitsland!

– Persoonlijk aflevering

– Drukkerij die levert in België

– Drukkerij die levert in Duitsland

– Aflevering wanneer u dat uitkomt!

Staat uw product er niet tussen?

Onze experts gaan graag voor u opzoek naar nieuwe producten voor u! Tip: Wees zo specifiek mogelijk, zodat wij uw wensen zo goed mogelijk kunnen vervullen!

Bekijk alle producten