Over ons

Gemak, daar staan wij voor!

Wij zijn een jong maar ervaren team wat betreft de grafische industrie. Gratisvormgeving is een plek voor stagiaires om hun grafische vaardigheden uit te oefenen en te verbeteren. Deze stagiaires krijgen professionele begeleiding van onze gediplomeerde vormgevers en onze grafisch expert. Zo streven wij ook naar de ontwikkeling van de stagiaires, maar leveren wij ook zeer goede kwaliteit vormgeving door de goede begeleiding. 

 

Melvin Voerman

Melvin Voerman

Grafisch vormgever

Ik ben Melvin Voerman, Grafisch ontwerper bij Gratisvormgeving.nl. Mijn missie is drukwerk voorzien van een gepast ontwerp, op basis van de wensen en behoeften van de klant. Mijn specialisme is het toepassen van bestaande huisstijlen, met mogelijke vrijheid, op ieder soort drukwerk. Daarnaast vind ik het ook leuk en uitdagend om wensen te mogen realiseren waarbij er geen richtlijnen zijn als het gaat om huisstijl, waarbij ik mijn creativiteit de vrije loop kan geven!
Hans Huurdeman

Hans Huurdeman

Grafisch expert

Ik ben de oprichter van Gratisvormgeving.nl en ben sinds januari 2015 iedere dag betrokken bij elke klant van gratisvormgeving. Naast mijn passie voor diverse sporten, auto’s en motoren ben ik al 5 jaar de drijvende kracht achter Gratisvormgeving. De klant mailt of vraagt een offerte aan en ik kom met een advies en prijs (vaak met een korte respons). Dit heeft in die kleine 5 jaar geleid tot een grote vaste klanten.

Brett Huurdeman

Brett Huurdeman

Marketeer

Ik Brett Huurdeman ben sinds oprichting van Gratisvormgeving de webdeveloper en onlinemarketeer tegelijk. Dit is mijn passie en vind het daarom elke dag leuk om mee bezig te zijn.

Opleidingsplek voor grafisch vormgevers, dat is wat wij willen. Zie hieronder hoe wij tewerk gaan! Gratis vormgeving is een apart onderdeel van een grote drukkerij en heeft daarom de mogelijkheid om zelf drukwerk te leveren.

Hans Huurdeman

Grafisch expert, Gratisvormgeving

'Always give people more than they expect'

Gediplomeerd personeel

Met gediplomeerd grafisch personeel adviseert en creëert Gratisvormgeving perfecte ontwerpen! Hiernaast kan het personeel tegelijkertijd u ook het beste drukwerk met prijs adviseren!

Opleidingsplek studenten

Met professionele begeleiding worden beginnende vormgevers opgeleid tot goede vormgevers! 

Leveringsdienst!

Gratisvormgeving heeft leveranciers ter beschikking die uw drukwerk snel aflevert op locatie!

De nieuwste technologie 

Vanwege het in bezit hebben van meerdere adobe programma's, is het mogelijk om wonderbaarlijke ontwerpen te creëren.

Hoog kwalitatieve machines.

In het pand van Gratisvormgeving staan diverse drukmachines die het produceren van magnifieke drukcreaties mogelijk maken.

printmachine

Hoge kwaliteit drukwerk

Gratisvormgeving geeft wat u nodig heeft

Gediplomeerde vormgevers geven advies in zowel vormgeving als drukwerk!

Snel geleverd!

Digital Design Solutions For Anywhere

Ons werk

Zie werk dat gemaakt is door onze profesionals!

Dieren bureau kalender
Schort met 'grillmaster jordy' er op
Fun tattoo