Over Gratisvormgeving

Wie is Gratisvormgeving?

Gratisvormgeving is een innovatief jong en klein bedrijf waar u terecht kunt voor alle soorten grafische vormgeving die uiteindelijk op drukwerk gecreëerd moet worden. Door onze Grafische expert Hans Huurdeman en professionele grafisch vormgeving Melvin Voerman kunnen wij elk project aan. Wij zeggen daardoor ook nooit nee tegen welke opdracht ook . Wij denken met de klant mee, wat de klant wil en adviseren en creëren wat hij nodigt heeft.

 

Hans Huurdeman

Hans Huurdeman

Grafisch expert

Ik (Hans Huurdeman) ben de oprichter van Gratisvormgeving en ben sinds mei 2010 iedere dag betrokken bij elke klant van Gratisvormgeving. Naast mijn passie voor diverse sporten, auto’s en motoren ben ik al 12 jaar de drijvende kracht achter Gratisvormgeving Leusden. De klant mailt of vraagt een offerte aan en ik kom met een advies en prijs (vaak met een korte respons). Dit heeft in die kleine 12 jaar geleid tot een grote schare vaste klanten, maar ook lokale bedrijven en verenigingen weten ons te vinden.

Melvin Voerman

Melvin Voerman

Grafisch Vormgever

Veel rozen, waarvan ééntje uitgebloeid

Wat is er uniek aan ons?

Wij leveren gratis vormgeving, zodat wij kunnen maken wat u wilt. Geen moeite en kosteloos. Heeft u geen kennis wat betreft vormgeving? Of heeft u geen budget of tijd over hiervoor? Dan bent u bij ons bij het juiste adres!  

Onze kwaliteit

Gratisvormgeving is erg trots op de kwaliteit die het bedrijf levert bij zowel vormgeving als drukwerk!

Gratisvormgeving beschik over professionals wat betreft vormgeving. Hiernaast is deze organisatie ook gespecialiseerd in het realiseren van online bestand naar hoog kwaliteit drukwerk!

  • Kwaliteit vormgeving
  • Kwaliteit Drukwerk
  • Services

Wat zeggen onze klanten

Deze reviews zijn gebaseerd op de alle services die wij bieden!

“Ik wilde graag een folder ontwerpen, maar heb zelf helemaal geen ervaring met ontwerpen. Gratisvormgeving heeft mij erg goed geholpen met mijn folder!”

Ariana Achterberg

“Naast de vormgeving kreeg ik ook gelijk top kwaliteit drukwerk geleverd. Ik ben erg tevreden!.”

Henk ankoops

“Prachtig om te zien dat deze service gratis wordt aangeboden. Je zou denken dat goedkoop duurkoop is, maar deze kwaliteit van vormgeving en drukwerk is uitstekend!.”

Dan Evans

“Ik wilde ‘even’ snel een poster ontwerpen voor mijn schoolopdracht. Dit was prachtig en snel geleverd! Lekker makkelijk!.”

Rick Steenbeek

Share This